Wie we zijn

Sinds 1994 is Allvac Technology NV de referentie voor centrale stofzuigsystemen en ventilatie in de Benelux. Duizenden gezinnen, KMO’s en multinationals kijken met een absolute tevredenheid terug naar de samenwerking met dit familiebedrijf dat nog steeds geleid wordt door oprichter Lode Van Lathem en zoon Mathias, omringd door een sterk team van gedreven professionals.

Het bedrijf kent amper verloop in zijn personeelsbestand waardoor er wordt geëxcelleerd in service, dienst na verkoop, advies en kordate tussenkomsten waar nodig.

Bovendien houdt het bedrijf haar eigen leveranciers redelijk beperkt waardoor zij zonder zorgen aan haar klanten de beste kwaliteit kan garanderen, en dit sinds bijna 3 decennia.

Wat betreft de bedrijfspositionering besloten beide zaakvoerders om niet de toer op te gaan van de loodgieterij, waar het de dag van vandaag zeer moeilijk is om zich te onderscheiden, maar zich verder te specialiseren in de gezonde lucht in huis.

Eerder faciliteerde de firma in het toevoegen van luchtfiltering op bestaande ventilatiesystemen die door haar werden geplaatst. Er kwam bijgevolg minder fijn stof in huis en de klachten van allergieën namen drastisch af.

Recent werd er een nieuwe productlijn toegevoegd aan het bestaande productengamma van kwalitatieve centrale stofzuigsystemen en degelijke ventilatiesystemen.

Sinds het einde van 2017 kan u bij Allvac ook te recht voor het verkrijgen van “stand alone” luchtfilteringszuilen die binnen uw woonst of werkomgeving kunnen worden gebruikt middels een “plug & play” systeem. Er komt weinig afregelen aan te pas en het product kan quasi onmiddellijk in gebruik genomen worden.

Waarom voor ons kiezen

24/7 SERVICE, 365 DAGEN PER JAAR
Eigen service

Naast alle verschillende installatie-mogelijkheden beschikt Allvac over een performant team, verantwoordelijk voor de dienst na verkoop

24/7 SERVICE, 365 DAGEN PER JAAR
Eigen studiebureau

Omdat elke zaak zijn eigen wensen heeft gaat all-vac samen met u op zoek naar de meest geschikte afzuigsysteem.

Door jarenlange ervaring heeft Allvac Technology de nodige expertise en kennis opgebouwd om een oplossing op maat te kunnen bieden, aangepast aan elk budget en grootte van woning of gebouw.  Dankzij een eigen plaatsingsdienst kunnen de systemen (samen of apart) deskundig worden ingepast in alle appartementsgebouwen, villa’s, kantoren en rusthuizen, nieuwbouw of bestaand

24/7 SERVICE, 365 DAGEN PER JAAR
Eigen uitvoering

All-vac beschikt over zijn eigen techniekers, het belangrijkste voor ons is dat de klant blij is met het werk dat wij aanbieden. De techniekers komen zonder zorgen alles volledig installeren bij u

Bedrijfsstatistieken

380

Professionals in ons team

60

Jaren van succesvol werk

1970

Tevreden klanten

893

Projecten gedaan

Onze geschiedenis

Sinds 1994 is Allvac Technology NV de referentie voor centrale stofzuigsystemen en ventilatie in de Benelux

Visie & Doel

Allvac Technology biedt een antwoord aan de stijgende vraag naar een gezonder leefklimaat in de woning

Onze klantverhalen

Lucas Van Butsele :
Familiaal bedrijf, geleid door vader en zoon. Referentie voor ventilatie, luchtfiltering en centrale stofzuigers.

Dienst plannen

Or Call +3223569777