Een Vacu-Maid® centraal stofzuigsysteem zorgt doorheen het hele huis voor een gezonde leefomgeving.  Allergenen en stofdeeltjes worden netjes verwijderd. Dit zorgt ervoor dat u telkens weer zuivere lucht inademt.

Door een combinatie van een cyclonisch systeem, vakmanschap, krachtige motoren en stevige materialen, garandeert dit systeem u jarenlange dienst en verlangt slechts weinig onderhoud.

Vacumaid biedt u:

Centraal stofzuig toestel met cycloon scheiding met of zonder na filter

 Slangen met of zonder aan/uit op het handvat

 Zeer stevige centraal stofzuig unit met extreem krachtige motor

 Kwalitatief hoogwaardige accessoires

 Levering uit voorraad

 Jarenlang gegarandeerde levering van reserve onderdelen

 Toestellen voor professioneel gebruik

 Toestellen met elektrostatisch raster zijn uitermate geschikt voor het stofzuigen van kleine stofdelen (zoals cement, plakkerij, schuursel, bloem enz)

De werking van Vacu-Maid toestellen: 

In een stofzuigbuizensysteem is er een hoge luchtsnelheid.
Het toestel heeft echter een groter volume, wanneer de lucht in het toestel komt zakt hierdoor de luchtsnelheid. Hierdoor valt het stof uit de lucht en komt het in de bak terecht.

Wanneer het toestel een elektrostatisch raster bevat wordt de lucht na de eerste cyclonische filtering door het raster gezogen. Hierdoor laadt het elektrostatisch raster op en trekt het stofdelen aan. Wanneer men stopt met stofzuigen vallen de stofdelen opnieuw van het raster.  Anders dan een filter kan men door het raster heen kijken.

Elektrostatische rasters kan men reinigen door ze af te kloppen of af te borstelen. Het zijn in principe geen vervang onderdelen maar ze zijn uiteraard wel los te verkrijgen bij allvac.

Overzicht machines:

Lijst bevat ook oudere modellen, zo kan je meteen een gelijkaardig toestel kopen bij vervanging van een ouder toestel.

E.R. = Elektrostatisch Raster
F.P = Filter Patroon
F = Filter
H F = Hybride Filter
W F = Wasbaar Filter (in wasmachine)
C = Cycloon
100% C = 100% Cycloon (heeft geen filters)
Z = Zak