Mechanische toevoer, mechanische afvoer

All-vac Technology N.V.biedt ook een D-systeem met warmteterugwinning en zomerbypass aan, waarbij 90% van de warmte van de afgevoerde lucht gerecupereerd wordt. Met de teruggewonnen warmte wordt de koude aanvoerlucht vóórverwarmd, wat resulteert in een kostenbesparing.
De integrale metalen kanalisatie, het doordacht ontwerp én de correcte plaatsing  zorgen voor een optimale hygiëne en een perfect te onderhouden installatie. Met het D-systeem kan men volgens de nieuwe EPB-regelgeving 18 punten winnen t.o.v. een conventioneel ventilatiesysteem.
U kan bij ons terecht voor zowel geplaatste systemen als zelfbouwkits.

Nieuw! Het BQLS systeem:

BQLS is een modulair concept voor het uiterst comfortabel en energievriendelijk verwarmen, koelen en ventileren van de woning. BQLS is opgebouwd rondom de serie Elan DUO 2-zone luchtverwarming. Deze heeft standaard twee onafhankelijk werkende zones voor verwarmen en koelen.
Meer info vind u in deze brochure

Allvac plaatst ook grotere ventilatie eenheden:

Als ventilatie specialist heeft allvac ook ventilatie oplossingen voor middelgrote projecten zoals winkels, restaurants, kantoren, enz. Vaak werken we hier met producten van Lemmens.

Lemmens (onderdeel van Swegon groep) GLOBAL-luchtbehandelingsunits maakt efficiënte & robuuste eenheden, ontwikkeld voor eindgebruikers die een zeer degelijk product willen voor een scherpe prijs.

Het Lemmens GLOBAL-assortiment is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote projecten zoals winkels, restaurants, kantoren, scholen, B&B, de iets grotere woongebouwen, fitnesscentra, kinderdagverblijven, sportscholen, theaters, openbare gebouwen enz.

Alle toestellen zijn uitgerust met een digitaal touch display. Hierdoor dijn te toestellen eenvoudig te bedienen, eenvoudig in te stellen en zijn eventuele foutmeldingen duidelijk voor de klant.

Uitbreidingskaarten voor ethernet (draadloos & wi-fi), KNX en MODBUS zijn beschikbaar voor het volledige Lemmens Global-assortiment. Hierdoor kunnen de toestellen communiceren met zowat elke domotica toepassing.