Van centraal stofzuigsysteem naar centraal reinigingssysteem.

Allvac Technology biedt een antwoord aan de stijgende vraag naar een gezonder leefklimaat in de woning. Door jarenlange ervaring heeft Allvac Technology de nodige expertise en kennis opgebouwd om een oplossing op maat te kunnen bieden, aangepast aan elk budget en grootte van woning of gebouw.  Dankzij een eigen plaatsingsdienst kunnen de systemen (samen of apart) deskundig worden ingepast in elke nieuwbouw of bestaande woning.

Ook grotere projecten (appartementsgebouwen, villa’s, kantoren en rusthuizen) vinden sinds lang hun weg naar Allvac Technology.

 

Stofzuigsystemen

Studie, plaatsing (facultatief) en distributie van het centraal stofzuigsysteem voor de privéwoning alsook voor semi-industriële gebouwen.

Merken: verschillende  hoogwaardige merken stofzuigunits (Vacuflo, Cyclovac, Vacumaid, astrovac), een exclusief gamma ventielen (o.a. ook BTicino) en een uitgebreid gamma accessoires en buissystemen.

 

Ventilatiesystemen

Studie (inclusief berekeningen), plaatsing en distributie van ventilatiesystemen voor woningen, KMO’s, woonzorgcentra, appartementsgebouwen, restaurants, luchthavens enz

Merken : centrale ventilatiegroepen van Renson (C+,  D en E+), Brink (D), Lemmens, een exclusief gamma buissystemen en een uitgebreid gamma roosters.